Owner Tales
Life is AWESOME
Friendship never end.
Thursday, December 13, 2012 | 11:16 AM | 0 wink
Pijaaaa :'(


Nur Hafizah Amirul Anuar, a big sorry to you. I know, kita tak rapat since tahun ni. I dunno what to do now. Kau pun tahu apa yg jadi sekarang. And kak Aisyah dah cerita. Aku tak sengaja nak tinggalkan sesorang or what. Serious, nak nangis bila dengar kak Aisyah cerita. Gambar kita time form 2 tak banyak. Aku perasan. Kita tak banyak bual.

Thanks sebab banyak bagi advice kat selama 2 tahun. Aku banyak salah dekat kau. Aku selalu tkda bila kau nangis, bila kau tkda kawan. Aku tak pernah paham kau. Aku tak tahu nak buat apa. Kau je yang paham aku sekarang. Thanks for everything. And I hope next year we will back like normal. I know u can do for ur PMR. Jangan jadi macam aku. Nanti pindah jangan lupa aku.

Aku akan cuba jaga kau macam mana kak Aisyah suruh and I promise it. Taknak tengok kau menangis lagi dah. In Shaa Allah kalau tak tukar dorm aku akan tidur sebelah kau. Kau sorang je yg banyak tahu rahsia aku. Aku banyak cerita dekat kau sebab kau sorang je tahu nak respon dgn baik. And lasty, SAYANG KAU. sebagai kawan ok. hahaha.






                                                                                           Sincere,
                                                                                                  Anis Atiqah


Older Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie


Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Salma Hasyimah.
Owner is Anis Atiqah